• Vloerkleden

    ruime keus in kleur, materiaal en prijs

Geef je huis meer comfort met een vloerkleed.

Een vloerkleed is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Een mooi vloerkleed zorgt voor sfeer en warmte, maar draagt ook bij aan een betere akoestiek. Onze ruime collectie vloerkleden bevat onder andere karpetten van ons NL Label, Musterring, Desso, Jabo, van Besouw, Eurogros, MID, Millenerpoort en De Munk Carpets. Daarnaast kunnen wij van vrijwel elk uni of gedessineerd tapijt een vloerkleed voor jou op maat maken met een band, bies of gefestonneerd. Aan jou de keuze. Kom naar Jaring de Wolff in de regio Joure, Lemmer en Sneek, om je te laten adviseren over het perfecte vloerkleed voor jouw woning.

  • voordelen van vloerkleed

    Het vloerkleed is een verbindende factor, die een duidelijke functie geeft aan een zithoek of werkplek. Het gebruik van een vloerkleed in een interieur heeft meerdere voordelen. Het verbetert de akoestiek in huis, geeft een strakke vloer een warme en sfeervolle uitstraling, is lekker zacht aan de voeten en het is een echte toevoeging aan een interieur. Veel van onze karpetten worden op maat gemaakt, waardoor ze precies in uw interieur passen.

    Uiteraard beschikken we ook over een collectie kant en klare karpetten. De meeste karpetten bestaan uit 100% wol en worden met de hand gemaakt.

Maak een afspraak voor advies!