• PVC, TAPIJT, LINOLEUM, LAMINAAT, VLOERKLEDEN & TRAPBEKLEDING

Alles voor uw vloer vindt u bij Jaring de Wolff

Een basisonderdeel van een woning is de vloer. Hier heeft u contact mee, hier staat de inrichting op, het is een onderdeel van de sfeerbeleving en daarnaast moet het ook nog vaak functioneel zijn. Vloerbedekking, laminaat, vinyl, pvc of parket; voor elk vertrek en smaak is een passend product te vinden. Misschien weet u al heel goed wat voor soort vloer u wilt en anders kunt u bij ons altijd advies op maat krijgen. Een juiste keuze maken in het brede aanbod lukt op deze manier altijd!

tapijt voor elk vertrek

Jaring de Wolff is de tapijtspecialist

Jaring de Wolff is de erkende interieurspecialist in tapijt voor de regio Sint Nicolaasga, Joure en Lemmer. Tapijt in huis is geen vanzelfsprekende keuze meer. De voorkeur ging de laatste jaren vaak uit naar een harde vloer. En dat terwijl tapijt een unieke en bijzondere eigenschap heeft. Een eigenschap die geen enkele andere vloer kan claimen. Tapijt is zacht. Zacht heeft positieve kenmerken zoals comfortabel, stil, veerkrachtig, veilig, mooi, kleurrijk, knus en warm. Kenmerken die de Nederlandse samenleving nodig heeft en positief gaat beïnvloeden. Jaring de Wolff heeft gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die jou helpen bij het realiseren van je eigen unieke vloer bekleed met tapijt.

 pvc vloeren

Jaring de Wolff is de PVC specialist

Jaring de Wolff is de erkende interieurspecialist in PVC vloeren voor de regio Sint Nicolaasga, Joure en Lemmer met o.a. Therdex PVC. Jaring de Wolff biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Therdex PVC-vloeren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe pvc-vloer in de regio Sint Nicolaasga, Joure en Lemmer. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij jou een bezoek aan onze woonwinkel of maak een afspraak!

PVC is een harde vinylvloer en daardoor zeer sterk, kras vast, waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en geluid- en warmte- isolerend. En nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout of steen. En dus ook ideaal bij het gebruik van vloerverwarming. Diverse merken met elk hun eigen kleurenassortiment zorgen voor altijd een passende keus. Onze professionele stoffeerders zorgen voor een spiegelgladde ondervloer welke een PVC vloer nodig heeft. De vloer is relatief dun en wordt direct op de ondervloer verlijmd of verwerkt.
PVC-Vloeren in de regio Sint Nicolaasga, Joure, Lemmer en Sneek

kant-en-klare karpetten of toch zelf samen stellen!

Jaring de Wolff is de vloerkledenspecialist

Jaring de Wolff is de erkende interieurspecialist in vloerkleden en karpetten voor de regio Sint Nicolaasga, Joure en Lemmer met o.a. de A-merken Desso, Bonaparte en Parade en uiteraard ons huismerk NL Label. Jaring de Wolff biedt niet alleen een ruime keuze, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die jou helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar een nieuw vloerkleed of karpet. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij een bezoek aan onze woonwinkel of maak een afspraak! Ontdek ook onze eigen NL Label vloerkledencollectie, uitstekende kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje.

Wij hebben kant-en-klare karpetten in alle soorten en maten, met en zonder dessin. U mag uw karpet direct bij ons aanschaffen, maar ook rustig thuis kijken of uw keus echt bij u past.

Om een geheel eigen eilandgevoel te krijgen is er persoonlijk maatwerk in verschillende hoogtes en kleursamenstellingen.

Het kan allemaal met de merken die wij geselecteerd hebben, dit zijn onder andere Millener Poort, Van der Brink & Campman, Cunera. Ook van de het assortiment vloerbedekking kunt u een karpet op maat laten maken en naar keus laten afwerken; festonneren, blind banderen of banderen met leer.

de merken in onze collecties

PVC Vloeren

PVC-vloeren zijn en blijven ongelooflijke populair en dat is niet voor niets. Het is onverwoestbaar en makkelijk schoon te houden, ideaal voor je interieur. Ook gaat het langer mee dan laminaat of hout. Ontdek de complete pvc vloer collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Linoleum

Marmoleum is de merknaam van Forbo linoleum. Marmoleum is een natuurproduct en daarom één van de meest duurzame en milieuvriendelijke vloeren die er bestaan. Marmoleum is er niet alleen in effen dessins, maar ook in multicolor en zelfs een houtpatroon. Ontdek de complete marmoleum vloer collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Laminaat

Laminaatvloeren zijn gelaagde vloeren die bestaat uit meerdere lagen. Tegenwoordig zijn de vloeren niet meer van echt hout of steen te onderscheiden. Ze zijn verkrijgbaar in alle mogelijke dessins, maten (breed, smal of vierkant), kleuren, reliëfs en structuren. Ontdek de complete laminaatvloer collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Vinyl

Vinyl is onder andere bekend onder de merknaam Novilon. Naast comfort zijn de vinylvloeren zacht verend, comfortabel én heel stil. Daarnaast is het de perfecte basis voor een interieur dat eruit mag springen. Ontdek de complete Novilon vinylvloer collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Vloerkleden

Door een vloerkleed toe te voegen aan je interieur, creëer je direct een warme en stijlvolle sfeer. Vloerkleden, ook wel karpetten genoemd, vind je bij Jaring de Wolff in allerlei soorten, kleuren en stijlen. Ontdek de complete vloerkleed en karpet collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Tapijt

Ieder type vloer heeft een eigen karakteristieke uitstraling en praktische eigenschappen. Zo voelt tapijt niet alleen zacht en comfortabel aan, maar werkt de vloer ook geluiddempend en isoleert de warmte. Hiermee ben je altijd verzekerd van warme voeten. Ontdek de complete tapijt vloer collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Houten vloeren

Houten vloeren zijn al jaren een populaire keuze vanwege de vele mogelijkheden. Zo geeft deze vloer een authentieke uitstraling aan uw woning. Ontdek de complete houten vloer collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

 • DESSO

 • PARADE
 • Nouwens & Bogaers
 • BEAUTIFLOR
 • MILLENERPOORT
 • CUNERA
 • BONAPARTE
 • JABO
 • THERDEX PVC
 • DE MUNK
 • INTERFLOOR
 • JAB
 • NOVILON
 • THERDEX PVC
 • EUROGROS KARPETTEN
 • VAN BESOUW
 • GELASTA
 • NL LABEL PVC
 • MONDULEO PVC
 • BRINKER CARPETS
 • MID
 • MONDULEO LAY RED
 • MFLOR PVC
 • WICANDERS PVC
 • Viva Floors pvc