Over Van Grinsven

In 1987 is Van Grinsven Meubel Producties opgericht door eigenaar Paul van Grinsven. Paul is destijds klein begonnen met eenvoudige machines waarmee meubels konden worden vervaardigd. Thuis reviseerde hij de machines samen met zijn eigen vader in hun schuurtje, om vervolgens in het bedrijf toe te passen. Paul was dus al vanaf jongs af aan thuis in zijn eigen schuur aan het werk.

Van Grinsven Meubel Producties is opgericht in 1987 en heeft tegenwoordig ongeveer 25 mensen in dienst. Naast de productie van tafels worden er eveneens kasten en allerhande maatwerkproducten vervaardigd. Kortom: ieder meubel dat gemaakt moet worden van hout, kan door de familie Van Grinsven in Schijndel vervaardigd worden.

Niet alleen het bedrijf, maar ook de producten veranderden in die tijd fors. Het werd allemaal moderner, strakker, rustiger. In 2004 kreeg Van Grinsven Meubelproducties een nieuwe klant: bert plantagie BV. Uiteindelijk hebben beide bedrijven hun krachten gebundeld en bleven sindsdien alleen maar groeien, met als gevolg dat er in 2006 een eigen spuiterij werd gebouwd. Hiermee kwam de productie van houten meubelen volledig in eigen beheer.