• Traprenovatie

    onderhouds vrij en strak afgewerkt.

Traprenovatie

Jaring de Wolff traprenovatie maakt een compleet vernieuwde trap zonder het ongemak van een verbouwing mogelijk. De in Nederland ontwikkelde en geproduceerde traprenovatiecollectie bestaat uit maar liefst 17 laminaat decoren, voorzien van een strakke rechte neus. Een perfecte totaaloplossing voor nieuwbouw en renovatie, naadloos passend bij ieder gewenst interieur.

Het kenmerkt zich door zijn minimale materiaaldikte en is geschikt voor gesloten én open trappen met treden tot 364 cm breed. De kern bestaat uit een hoogwaardige, 10 mm dikke, MDF/HDF welke is voorzien van een CPL-toplaag. Deze CPL-toplaag heeft een dikte van 0,6 mm welke voorzien is van een anti-slip en AC4 slijtwaarde. Met 17 laminaat decoren, uiteenlopend van donkere houtstructuren tot lichte betonlook, heb je een ruim scala aan afwerkingsmogelijkheden. Verdere kenmerken; kwaliteit, veilig, slijtbestendig, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijk, hypoallergeen en 12 jaar garantie! Uniek aan dit trapbekledingssysteem; alle onderdelen – traptreden, stootborden, en wangpanelen, alsmede de profielen en de vloeren zelf – in hetzelfde decor. Doordat de achterzijde van de neus in hetzelfde decor als de trede is bekleed, is het ook op een open trap te gebruiken. Het is op allerlei ondergronden te verwerken van hout, beton tot metaal.

VERLICHTING
Met LED-verlichting creëer je een sfeervolle afwerking waarmee je ook de veiligheid verhoogd! De ledverlichting is beschikbaar in een warme en een koude tint. Met de beschikbare dimmer is de lichtsterkte geheel naar wens aan te passen en dankzij de bewegingssensoren kan de verlichting automatisch worden ingeschakeld.

  • Krasvast

  • Natuurgetrouw

  • Duurzame vloer

Maak een afspraak voor advies!