SunCircle

Lang voordat onze jaartelling begon, gebruikten de Egyptenaren parasols om hun farao’s te beschermen tegen de zon. Dit werd later overgenomen door andere beschavingen en zonwering werd vooral gebruikt door de welgestelde klassen.

Nu is zonwering beschikbaar voor iedereen en kent het vele toepassingen. Maar om er prinsheerlijk bij te zitten, is het belangrijk dat u kiest voor zonwering van topkwaliteit. Daarom kiest u SunCircle. Dat is vorstelijk genieten! Op deze site vindt u onder meer informatie over het productassortiment buitenzonwering van SunCircle.

Waarom zonwering van SunCircle?

Bij SunCircle bent u dus aan het juiste adres voor zonwering. SunCircle biedt u topkwaliteit en daarom krijgt u maar liefst 7 jaargarantie op de zonweringen van SunCircle en een uitstekende service.

Elektrische zonwering

Om uw zonwering in beweging te zetten, levert SunCircle standaard elektrische zonwering. U kunt deze bedienen met een schakelaar of met een afstandsbediening. SunCircle kiest voor de besturing voor een motor van Somfy. U kunt dan met een simpele druk op de knop genieten van een schaduwrijk terras of een verduisterde kamer!