Over Riegel

In uw vrije tijd kiest u er wellicht voor om uw favoriete tv-programma te kijken, muziek te beluisteren of een heerlijk gerecht klaar te maken. Maar niets is zo ontspannend als het lezen van een boek. Boeken hebben de kunst om u de werkelijkheid even te laten vergeten. Fictie en non-fictie houden onze spanning vast en weten onze aandacht te trekken. Wie zijn of haar neus graag in de boeken steekt en geniet van een spannend avontuur, is bij Interstar aan het juiste adres. Creëer uw eigen boekenwand met de designkasten van Interstar!

Boeken geven een woonruimte sfeer en gezelligheid. Boeken staan voor intellectualiteit en ontspanning en ze mogen dan ook gezien worden. Om uw boekencollectie goed tentoon te kunnen stellen, maar deze toch netjes geordend te houden, kunt u bij Interstar een complete boekenwand samenstellen. Geef boeken en accessoires de plaats die zij verdienen.

U kunt uw boekenwand opbouwen met verschillende maten boekenliggers. Ook de staanders van Interstar passen naadloos in het systeem en zijn tevens in meerdere kleuren leverbaar. In plaats van houten planken is het ook mogelijk om glazen platen te plaatsen in de boekenwand. Dit is erg mooi, vooral indien u ook accessoires wilt tentoonstellen in de wand. Om de boekenwand in zijn geheel goed te integreren in uw woning, kunt u het meubelstuk ook combineren met andere designmeubels uit de collectie van Interstar.

No products found which match your selection.