• Maak een statement in je interieur

  Bij Jaring de Wolff kun je terecht voor alle soorten raambekleding, zoals gordijnen, plissés en horren. Onze uitgebreide collectie raamdecoratie heeft voor elk raam de juiste oplossing om van je huis een comfortabele en uitnodigende plek te maken. Kwaliteit en maatwerk staan bij onze topmerken zoals Luxaflex® voorop! De collecties met een breed aanbod aan kleuren, dessins en materialen bieden talloze mogelijkheden voor iedere woonstijl. Kom langs in onze winkel en ervaar het zelf!

Gordijnen

Gordijnen zijn zeer sfeerbepalen. Keuzes als overgordijnen of voile zijn belangrijk voor de uitstraling van uw kamer, maar ook voor de akoestiek. Of u nu voor een enkel gordijn, vitrage of voor een complete raamdecoratie voor uw hele woning komt, u bent bij ons van harte welkom. Graag gaan we met u opzoek naar het juiste type gordijn dat bij uw wensen aansluit. Naast de stofkeuze is het ook belangrijk om beslissingen te maken in het soort plooi en of het gordijn aan een rails wordt gehangen of aan een roede. Wanneer u een (voorlopige) keuze gemaakt heeft dan kunt u stalen mee naar huis nemen en zal er een meet/advies afspraak gemaakt worden. Tot slot zullen uw gordijnen en/of vitrages perfect worden gemaakt naar wens en bij u thuis opgehangen worden.

Technische raambekleding

Naast gordijnen wordt er tegenwoordig ook veel technische raambekleding gebruikt. Technische raambekleding zijn producten zoals rolgordijnen, duettes, plissés, silhouettes, shutters, enz. Verduisterend, half- verduisterend of zonwerend, effen of in een kleur met dessin, smal of extra breed: voor elk raam, voor elke woonsituatie, voor elke smaak en elk budget is er een oplossing te vinden die in uw plaatje past. Wij leveren technische raambekleding van Luxaflex, NL Label, Sunway, Verosol, Suncircle en Velux

Zonwering en horren

Met mooi weer wilt u graag een raam en deur open zetten voor frisse lucht of wat verkoeling. Hiervoor zijn horren de ideale manier om vliegen of andere insecten buiten de deur te houden. De horren en hor systemen worden op úw maat gemaakt en zorgen voor een gezond en comfortabel leefklimaat. Onze horren zijn o.a. van het merk Luxaflex Inspiration. Wij zijn dealer in Friesland, Drenthe, Groningen en Flevoland.

De merken in onze collectie

 • LUXAFLEX
 • JAB
 • ARTELUX
 • SUNWAY
 • kENDIX
 • CARLUCCI
 • JASNO SHUTTERS
 • KOBE
 • CC COLLECTION BY JAB
 • CHRISTIAN FISCHBACHER
 • Ploeg
 • Nl Label
 • EIJFINGER
 • ADO
 • SUNCIRCLE

Duette shades

Duette plissé shades hebben een dubbele plooi en worden daarom ook wel dupli gordijnen genoemd. Ze bestaan uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Op die manier hebben Duette® plissé Shades een strakke, rijke én elegante uitstraling. Ontdek de complete Duette® plissé Shades collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Multishades

Een multishade, ook wel duo rolgordijn of roljaloezie genoemd, is een rolgordijn met twee banen stof voorzien van donker en lichte banen. Ontdek de complete duo rolgordijncollectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn dé oplossing voor grote raampartijen of shuifpuien. Ze worden ook wel lamellen genoemd. In de collectie vind je verticale lamellen in verschillende materialen, transparanties en lamelbreedten. Ontdek de complete verticale jaloezieëncollectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Horren

Door een hor voor een raam of deur te plaatsen, kan een ruimte op warme dagen toch goed luchten en houd je ongewenste insecten buiten. In onze collectie vind je diverse kleuren, dessins en structuren. Ontdek de complete horren collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Rolgordijnen

Rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn. Ze zijn vanwege het tijdloze ontwerp en geschikt voor iedere ruimte in huis. In onze collectie vind je rolgordijnen van onze leverancier Luxaflex® en ons eigen private label, NL Label. Ontdek de complete rolgordijnen collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn gordijnen die zichzelf opvouwen bij het openen. Hiermee kun je het gewenste lichtinval regelen. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en in transparant, semi-transparant en lichtdoorlatende stof. Ontdek de complete plissé gordijn collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Zonwering

In onze collectie bij Jaring de Wolff vind je voor elk raam een stijlvolle én praktische oplossing. Met de juiste zonwering bescherm je je huis tijdens warme zomerdagen tegen warmte en licht en zorg je ervoor dat het in huis lekker koel blijft. Ontdek de complete zonwering collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen zijn echte sfeermakers, ook wel inbetweens genoemd. Dit zijn semi-transparante gordijnen die zorgen voor een prachtige lichtinval in huis. In onze collectie vind je inbetweens van onze leveranciers Kobe, Artelux en ons eigen private label, NL Label. Ontdek de complete inbetween gordijnen collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Verduisterde gordijnen

Met verduisterende gordijnen kun je een ruimte geheel met de juiste mate verduisteren, maar laten nog wel enig licht door. In onze collectie vind je onder andere verduisterende gordijnen van onze leveranciers Artelux, Kobe en ons eigen private label, NL Label. Ontdek de complete verduisterende gordijnen collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Horizontale jaloezieën

Deze raamdecoratie bestaat uit horizontale lamellen waarmee je zelf de inkijk en lichtinval perfect kunt regelen. Horizontale jaloezieën geven je interieur een strakke uitstraling. Ontdek de complete horizontale jaloezieëncollectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Shutters

Ben je opzoek naar een bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding voor je interieur? Kies dan voor onze shutters. Dit zijn binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen die je kunt kantelen, wegklappen en zelfs openen. Ontdek de complete shutters collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Gordijnen

Gordijnen maken het interieur helemaal af en zijn absoluut onmisbaar in ieder huis. Met gordijnen creëer je een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Ook zorgen gordijnen ervoor dat de akoestiek in de ruimte verbetert, geven je privacy en isoleren de kamer. Ontdek de complete gordijnen collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Overgordijnen

Overgordijnen worden met name gebruikt om sfeer te creëren. Daarnaast hebben ze een verduisterende en isolerende functie en combineer je deze vaak met andere zonwering. In onze collectie vind je overgordijnen van onze leveranciers Kobe, Artelux en ons eigen private label, NL Label. Ontdek de complete overgordijnen collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn dé ideale oplossing om meer sfeer in je huis te creëren. Vouwgordijnen zorgen voor prachtig gefilterd licht prachtig voor de woonkamer. Maar je kunt ook kiezen voor een verduisterende stof. Ontdek de complete vouwgordijnen collectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën, het is dé raamdecoratie voor meer sfeer in huis op een moderne en eigentijdse manier. Houten jaloezieën, ook wel houten lamellen genoemd, geven een woonkamer of slaapkamer binnen één handomdraai een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Ontdek de complete houten jaloezieëncollectie bij Jaring de Wolff in Sint Nicolaasga en de voordelen van ons interieuradvies.