INTRODUCING: LOW DINING

Low Dining: Lekker lang tafelen. Met de familie en/of vrienden rond tafel en gezellig tafelen, heerlijk toch? Met de Passe Partout low dining collectie geef je het geheel nog wat extra cachet en voeg je het ontbrekende ingrediënt toe.

Met de familie en/of vrienden rond tafel en gezellig tafelen, heerlijk toch? Volk over de vloer en alle ingrediënten in huis om er een geweldige avond van te maken? Met de Passe Partout low dining collectie geef je het geheel nog wat extra cachet en voeg je het ontbrekende ingrediënt toe. De net iets lagere tafel en stoelen nodigen uit tot lekker lang praten en dineren. Logisch dat low dining een niet te stoppen trend is, waar ook restaurants al een tijdje gretig op inspelen.

BUDDHA: DE PERFECTE NAAM

Om de naam te bedenken hoefden we deze keer niet lang na te denken. Buddha zit deze tafel als gegoten. De low dining trend komt immers uit Azië overgewaaid, waar het al langer ingeburgerd is. De voordelen van low dining? De tafels zijn net een tikkeltje lager, net als de stoelen die uiterst comfortabel zijn. Deze houding nodigt uit tot lekker lang onderuit zakken, waardoor je langer aan tafel kan blijven zitten zonder pijn of een ongemakkelijk gevoel. Instant gezelligheid en veel meer sfeer, dat geven we je op een briefje. Trouwens niet alleen binnen is low dining aan een opmars bezig, ook tuinmeubilair wordt meer en meer uitgevoerd in deze trend. Zo kan je die heerlijke zomeravonden lekker lang rekken. Waarom ga je niet voor beide?