Over Jori

Het streven naar gepersonaliseerd zitcomfort is één van de belangrijkste bronnen van innovatie bij JORI. We zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende concepten die nog beter inspelen op uw behoefte aan comfort op maat. Ieder mens is uniek en dat gegeven staat aan de basis van elk nieuw model dat ontwikkeld wordt.

Comfort is iets persoonlijks
U wilt heerlijk ontspannen, lekker languit wegdromen of gezellig ravotten met uw kinderen? U houdt van sensuele tederheid of meer van een stevige touch? Ieder mens geeft een eigen invulling aan comfort. Daarom ook zijn er zoveel verschillende modellen, stof- en lederkwaliteiten én kleuren.

JORI streeft naar een unieke wereld van grenzeloos comfort, waar design en kwaliteit een universum creëren waarin het lichaam zich eindeloos kan ontspannen.

Zowat elk model kan geleverd worden in verschillende zithoogtes, –dieptes of rughoogtes, en met tal van ingebouwde functies die de gebruiker in staat stellen zijn zitcomfort volkomen op zijn persoonlijke behoeften af te stemmen. Kortom, de meest vooruitstrevende technologie en het hedendaagse design staan volledig in het teken van uw zitcomfort op maat. Deze filosofie maakt van JORI ‘your innovative partner in high-class seating’: uw zielsverwant in uw zoektocht naar een klassevol en gepersonaliseerd zitcomfort.