Maak kennis met onze binnenhuisadviseurs

Stel u wilt wat anders, een klein aanpassing of een totaalmetamorfose. Een nieuwe inrichting, kleuradvies of een andere sfeer in huis. Maar u weet niet precies wat en hoe.  Dan kunnen we ons goed voorstellen dat u even de moed in de schoenen zakt. Want waar te beginnen? Wat is er eigenlijk allemaal te koop? En hoe moet dat dan?

Ons antwoord: laat dat maar aan ons over. Dit schept allereerst orde in uw hoofd. We gaan namelijk uw wensen in kaart te brengen. De mogelijkheden van uw huis (en portemonnee!) te verkennen. En u te laten zien, voelen en ervaren wat een kleur, combinatie of materiaalkeuze voor uw inrichting doet. Zo wordt opnieuw inrichten weer precies wat het moet zijn: iets waar u energie van krijgt en u op kunt verheugen!

Een duidelijk en overzichtelijk beeld van uw nieuwe huis in 3D? Dit is iets wat Jaring de Wolff u dan kan bieden. U kunt perfect zien of de door u uitgekozen meubelen goed passen in uw huis, of misschien moet het toch een maatje kleiner of groter? Uiteraard tekenen wij ook uw bestaande meubelen in, het gaat dan ook om een totaal overzicht van uw nieuwe inrichting en daar horen de meubelen die u wilt meenemen natuurlijk ook bij. Na het bespreken van het plan kunnen we de producten in de showroom passend in het budget bekijken met bijbehorende stalen. Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak en wij kijken wat wij voor u kunnen doen!

Maak een afspraak en laat u inspireren.