al onze acties van deze maand

 • Geldig tot 30-09-2018

  NL Label houten en aluminium jaloezieën 4e kado

  Haal extra privacy in huis met de NL Label houten of aluminium jaloezieën en ontvang deze maand elk 4e product kado! Je krijgt van ons de hele maand het voordeligste product kado, zo weet je zeker dat je ultiem kunt genieten in huis!

  Actievoorwaarden

  • Je ontvangt het goedkoopste product gratis
  • Geldig op de collectie houten en aluminium jaloezieën van het merk NL Label
  • Het gratis product bevat de standaard bediening van het product

Geldig tot 30-09-2018

NL Label Vloerkleed op maat 10% korting

Met een vloerkleed op maat kies je voor de beste oplossing voor jouw interieur. Een vloerkleed op maat is niet alleen perfect dankzij de afmetingen, het helpt ook om de akoestiek in huis te verbeteren! Neem ook een kijkje bij de Desso collectie, waarbij het mogelijk is om bijvoorbeeld de randafwerking geheel naar eigen smaak te laten maken. Kom langs bij ons in de winkel en bekijk de mogelijkheden!

Actievoorwaarden

Geen vorm is ons te gek
Rond, vierkant, rechthoekig of misschien wel iets heel anders. Elk vloerkleed uit de NL Label collectie wordt speciaal voor jou op maat gemaakt!

Geldig tot 30-09-2018

Artelux, Eijffinger of Kobe gordijnen 5e meter kado

Gordijnen geven je extra privacy! Daarnaast geven gordijnen extra sfeer en zorgen ze voor goede isolatie van je huis of kamer. We geven de hele maand de 5e meter kado van onze drie topmerken! Zo kun je altijd kiezen wat het beste past bij jouw smaak! Ideaal als je grote ramen hebt.

Actievoorwaarden

 • Geldig op de gehele collectie ArteluxKobe of Eijffinger gordijnstoffen
 • Exclusief confectiekosten